Zapečená bageta - vzpomínka na silvestrovské pomazánky
Recept ještě nebyl hodnocenBagetu rozkrojíme na 1/3, poté prořízneme podélně a vzniklých 6 obdélníků překrojíme ještě diagonálně, takže vznikne 12 podlouhlých trojúhelníků. Na bagetové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bagetu rozkrojíme na 1/3, poté prořízneme podélně a vzniklých 6 obdélníků překrojíme ještě diagonálně, takže vznikne 12 podlouhlých trojúhelníků. Na bagetové…
Umícháme marinádu z medu a čerstvě strouhaného křenu, potřeme jí klobásy. Žampiony nasekáme na menší kousky a též je potřeme.Bagetky podélně prokrojíme, ale nedořežeme.…
Petrželku nasekáme, vajíčka uvařená na tvrdo a kapii nakrájíme na kostičky a česnek prolisujeme.Lilky umyjeme, osušíme, několikrát propíchneme špičkou nože a dáme na…
Oloupejte cibule, rozpulte je a nakrájejte na tenké plátky. V hrnci rozehřejte přepuštěné máslo. Cibuli restujte při nižší teplotě dokud nebude podušená dosklovita,…
Mäso nakrájame na malé kúsky, osolíme, okoreníme a necháme v chladničke cca 2-3 hod postáť.Na panvici rozohrejeme maslo a orestujeme na ňom strúčiky fazuliek (krátko,…
Konzervované maso tuňaka i lososa necháme okapat. V misce pak rozmícháme vidličkou rybí masíčko a smícháme s majononézou, nebo hustou zakysanou smetanou a pak vmícháme…
Rajčata, mozzarellu a bagetu nakrájíme na přibližně stejné plátky. Rajče a sýr lehce osolíme a opepříme. Skládáme střídavě do pekáčku. Proložíme lístky bazalky a…
Jednohubky s pomazánkou z aromatického sýra určitě nesmí chybět na tácku při žádné oslavě. Chuť sýra se výborně hodí k hroznovému vínu a vlašským ořechům. K tomu patří…
Pepina podélně rozpůlíme. Jednu polovinu lžičkou mírně prohloubíme a celý obsah lžičky zdegustujeme. Cukr s džemem a medem promícháme a vyplníme prohlubeň. Přiklopíme…
Rybičky dáme do hrníčku a rozmixujeme je dohladka i se šťávou z plechovky (tu můžeme dle vodnatosti přidávat po částech). Kdo chce, může z rybiček před mixováním…
Cibuli oloupeme a nakrájíme na stejně silné měsíčky. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme cibuli a restujeme asi 10 min. Poté přidáme trochu vinného octa, promícháme,…
Na másle necháme zesklovatět drobně nakrájenou cibulku, přidáme nastrouhané kedlubny a mrkev. Krátce osmahneme, zalijeme zeleninovým vývarem a necháme asi 20 minut…
Na másle /já dávám slaného prezidenta/ zpěníme na jemno nakrájenou cibulku, přidáme pokrájená rajčata, podusíme, podlijeme bílým vínem a vydusíme. Opepříme bílým pepřem,…
bagetky na dopékaní rozkrojíme, pomažeme pizza sauce, kousek šunky, 2x namočené sušené houby nebo žampiony, plátky sýru cheddar nebo jiný sýr a posyp koření pizza...…
Brambory a mrkev den předem uvaříme ve slupce do poloměkka. Druhý den zeleninu zbavíme slupky a pokrájíme ji na kousky. Vložíme do zapékací mísy. Přidáme také přepůlené…
Bagetky nožem nařežeme zvrchu a vydlabeme. V kastrůlku si rozehřejeme olej, přidáme na kostičky nakrájené maso, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Až bude…
Předehřejte troubu na 200 °C. Klobásky dejte na plech vyložený pečicím papírem a dejte na dvacet minut péct. Mezitím zahřejte olej na pánvi a deset až patnáct minut…
Milujete mořské plody? Slávky jsou nízkokalorické a hodnotné jídlo, které je jednoduché, lahodné a rychle hotové. Překvapte své blízké výborným a originálním jídlem,…
Drůbeží skelety jsou ideální na přípravu vývaru. Maso obrané z kostí pak lze využít v mnoha rychlých a chutných jídlech. Pikantní drůbeží salát uvítají milovníci sytých…
Salát by při grilovačce neměl chybět a pozdní jaro bez grilovačky se taky neobejde. Pokud grilujete ryby, podávejte k nim tento dokonalý jarní salát, který je díky…
Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky, přidáme 2 lžíce sójové omáčky slané, 1 lžíci sladké sójové omáčky, 1 lžíci worcesterové omáčky, drcený pepř, zamícháme a necháme…
Lososa špičkou nože naškrabeme, lepší je 2x, aby byl opravdu jemný. Promícháme s velmi nadrobno pokrájenou šalotkou, dochutíme a necháme 30 minut odpočinout v lednici,…
Šnečí kaviár vysypeme do sítka a necháme okapatBagetku nakrájíme na plátky a na velmi malém množství kvalitního olivového oleje orestujeme do zlatova. Orestované plátky…
Bagetu rozkrojte podélně po jedné straně (druhou stranu nechte neprořízlou). Potřete bagetu kozím sýrem. Řepu nakrájejte na slabé plátky. a vložte do bagety. …
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami