Pikantní bůček pečený nad brambory
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravte si pikantní bůček pečený nad bramborami, který potěší každého mužského člena vaší rodiny. Velká výhoda dnešního receptu je ta, že vše dáte péct do trouby a o…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Připravte si pikantní bůček pečený nad bramborami, který potěší každého mužského člena vaší rodiny. Velká výhoda dnešního receptu je ta, že vše dáte péct do trouby a o…
Cibulku, rajče, papriku, párek nakrájím na malé kousíčky. Na pánvičce rozehřejeme olej přidáme cibuli a mleté maso, osolíme a orestujeme a chvíli podusíme ( 5-10 minut).…
O tom, že závin nemusí být nutně jen sladký, vás přesvědčí tento recept. V listovém těstu se ukrývá mleté maso se sýrem, klobásou a slunečnicovými semínky. Tak se pusťte…
Vylepšená roštěná je o něco pikantnější a kyselejší. Přidáme k ní zeleninovou směs, točený salám a vejce. Podáváme s rýží, houskovým knedlíkem, bramborem, či těstovinami…
Mexická kuchyně je u nás velmi trendy. Enchiladas jsou zavinuté tortilly s náplní a omáčkou. Jejich příprava je snadná a jídlo je plné skvělých chutí. Přesvědčte se sami…
Radost z tohoto receptu budou mít milovníci pikantních pokrmů. K vepřovým nudličkám s trochou zeleniny a sosíkem se hodí většina obvyklých příloh. Skvělé budou s…
Maso osolíme a opepříme. V pekáčku vhodném do trouby rozehřejeme olej a maso zprudka z obou stran opečeme a vytáhneme. Do výpeku přidáme drobně nakrájenou cibuli a po…
Falafel jsou malé kuličky nebo i placičky z cizrny. Toto je recept ze syrové cizrny tak, jak je pravděpodobně původní. Klidně nechte cizrnu namočenou až 36 hodin, půjde…
Nejdříve na lžičce sádla osmažíme nakrájenou cibuli a necháme vychladnout. Maso s cibulí a vodou prošleháme ponorným mixérem a zjemníme ho.Do masa přidáme tvaroh, mrkev…
tak se ve mě skloubila chuť na něco dobrého, jednoduchého, levného a málo pracného... Pomlel jsem něco přes kila vepřových odřezků, levně u řezníka získaných, s jednou…
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Brokolici lehce povaříme v osolené vodě.Na pánvi lehce osmažíme na plátky nakrájený česnek. Zasypeme moukou a až mouka zezlátne,…
Kuřecí křídla omyjeme, očistíme a rozřízneme v kloubku (viz poznámka). Do uzavíratelné misky dáme 1 l vody, přidáme sůl a cukr, pečlivě rozmícháme a vložíme do našeho …
Kombinace chilli a fazolí jde prostě k sobě. Je jen na vás, jak moc pálivé fazole uvaříte, zaleží na množství chilli, které do pokrmu dáte. Nejlépe si je vychutnáte s…
Pokud máme na zahrádce bohatou úrodu cuket a už nevíme co s nimi, nastal čas je obalit v sýrovém těstíčku. Je to rychlé a výborné. Takto připravené je můžeme usmažit,…
Na másle osmahneme najemno nakrájenou cibuli. Zasypeme moukou a červenou paprikou a zalijeme vodou. Vsypeme na kostičky pokrájené brambory a konzervu fazolí i s omáčkou,…
Na talíř dáme romadur, kolem hezky naaranžujeme nadroboučko nakrájenou cibuli, koření, kečup a hořčici. Osmažíme topinky, pořádně potřeme česnekem. Před podáváním se…
Všechny suroviny smícháme dohromady a vytvoříme velkou šišku.Přendáme do pekáče, potřeme žloutkem povrch masa, posypeme kmínem a solí .Lehce podlijeme vodou, přikryjeme…
Z ingrediencí na těsto vytvoříme hladké pružné těsto, necháme zabalené ve fólii půl hodinky odpočinout, rozválíme, nakrájíme. Použijeme na různé druhy těstovin, nejlepší…
Pokud máte rádi pikantní pokrmy, tak vám přijde k chuti směs s kuřecím masem a klobásou, okořeněná chilli a zauzenou mletou paprikou. Směs je sama o sobě sytá, podávat…
Sháníte někdy opravdovou rychlovku k obědu, se kterou není moc práce? Tak to vyzkoušejte tyto pikantní opékané špecle se šunkou, slaninou a cherry rajčátky. Před…
Gyros: Maso nakrájíme na nudličky, promícháme s kořením, olejem a solí. Necháme uležet několik hodin nebo přes noc. Poté nudličky zprudka opečeme na pánvi s olejem…
Hovězí tatarák všichni jistě znáte. Ale co takhle zkusit vegetariánský ze sušených rajčat? Rozhodně nebudete litovat. Skvěle dochucený česnekem, balsamikem a bazalkou a…
Bulgur uvaříme podle návodu.Mezitím na tuku orestujeme nakrájenou cibulku dozlatova. Přidáme nasekaný česnek a mletou papriku. Po krátkém zamíchání přidáme mrkev…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Jak na legendární hovězí Stroganov? Naučte se tento luxusní minutkový guláš jako profík!
Vše, co jste chtěli vědět o čaji a báli se zeptat: Čím se liší zelený a černý a jak ho vlastně správně uvařit?
Snadné recepty pro dětské kuchaře: Potěšte na Den matek tu svou nějakou dobrotou