Minipizzy
Recept ještě nebyl hodnocenVíte, že vaši přátelé nebo rodina jsou milovníci pizzy? Připravte jim tedy lahodně ozdobené mini pizzy. Není to nic těžkého a kreativitě ve zdobení se rozhodně meze…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Víte, že vaši přátelé nebo rodina jsou milovníci pizzy? Připravte jim tedy lahodně ozdobené mini pizzy. Není to nic těžkého a kreativitě ve zdobení se rozhodně meze…
Máte chuť na závin, ale chcete vyzkoušet jiné těsto, než listové? Máme pro vás tip na skvělé kynuté těsto, které je vláčné, voňavé a můžete ho použít pro sladké i slané…
Kdo by neznal tenhle poklad české kuchyně - tradiční Honzovky, nejlepší jsou s tvarohem, ale ať se rozhodnete naplnit je čímkoli, nikdy vás nezklamou. Jsou úžasně vláčné…
Nechutnají Vám už rohlíky a housky z obchodu, které se zdražují raketovou rychlostí? Vyzkoušejte podle našeho receptu preclíky, které Vám jistě zachutnají a sklidíte…
Klasické rohlíky patří mezi běžné pečivo, bez kterého si těžko představíme českou domácnost. Tento osvědčený a podrobný recept nás dovede k dokonalým domácím rohlíkům.…
Kynuté těsto je záludné, ale při správném postupu a pečlivé přípravě z něj vykouzlíte úžasné dobroty. Zkuste připravit třeba rumáčky - kynuté koláčky plněné tvarohem,…
Čerstvé a křupavé pečivo na snídani, to je sen, který se může splnit i Vám. Přinášíme jednoduchý recept na domácí houstičky, na kterých si pochutnáte. Snadno se na nich…
Teplá pocukrovaná buchta – to je jako z pohádky o Honzovi! Tyto jsou voňavé, vláčné a naplněné povidly. Jsou z kynutého těsta, které je pro tradiční plněné české buchty…
Perfektní recept pro všechny milovníky sladkých obědů. Měkoučké kynuté buchtičky přelité lahodným pudinkovým krémem vám jistě zachutnají. Neváhejte a zkuste si je…
Legendární moučník spojený historicky s pražskými kavárnami a cukrárnami 30 let minulého století. Odtud si nese i pojmenování. Příprava vypadá na první pohled složitě,…
Do prosáté mouky vmícháme sůl, uděláme důlek do něj nadrobíme kvasnice, posypeme lžičkou cukru, zalijeme vlažným mlékem a necháme vzejít kvásek. Potom přidáme vajíčka,…
Čerstvě usmažené koblížky provoní celý byt a vylákají z postele i největší spáče. S přípravou těsta vám může pomoci domácí pekárna a potom už stačí jen naplnit…
Zbožňujete vůni trdelníku a sbíhají se vám sliny pokaždé, když jdete kolem stánku? Upéct domácí trdelník není složité, ale zabere to čas i práci. My pro vás máme…
Františky, známější pod názvem Švýcarky, jsou oblíbeným kynutým pečivem. Jejich příjemná skořicová chuť a postupně se odlupující těsto vás určitě dostane. Záleží jen na…
Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme trochu cukru a lžíci prosáté mouky, promícháme a necháme vzejít kvásek.Žloutky vyšleháme se změklým máslem, přidáme prosátou…
Koláčky s tvarohovou či makovou náplní patří mezi nejoblíbenější klasiku, kterou nám s láskou pečou babičky i maminky. My pro vás máme rychlou verzi z těsta, které…
Karlovarské rohlíky jsou stálicí na našem trhu. Dnes se snažíme za pomoci svých vzpomínek si vybavit chuť toho, co jsme mívali rádi. A tak do těchto karlovarských…
Jak jednou ochutnáte domácí chléb, již nebudete chtít kupovaný. Jeho vůně se line všude kolem a spolu s domácí pomazánkou je to opravdu lahůdka. Zároveň pečení v remosce…
Vdolečky se tradičně připravují v období masopustu. Vyzkoušejte jejich pečenou variantu. Pokud je ozdobíte marmeládou, nebo čerstvým ovocem, určitě nešlápnete vedle a…
Kdo by neměl rád valašské frgály z tenkého těsta s bohatou náplní! Podle tohoto receptu je snadno zvládnete. Náplň připravíte ze sušených jablek, hrušek a povidel a…
Pokud rádi mlsáte, není nic lepšího, než si upéct domácí moučník. Můžete si vybrat ze spousty receptů, které internet nabízí, ovšem nic se nevyrovná jablečnému závinu.…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Rustikální, retro, či skandinávské? Vylaďte vánoční výzdobu do posledního detailu!
Kedlubna, zelí, ředkvičky nebo pórek na grilu: Které druhy se nejrychleji opečou a které pak nejlépe chutnají?
Naučte se bezchybný máslový krém: Rady, jak vánoční cukroví dovést k dokonalosti