Česneková pomazánka z tvrdých sýrů
Recept ještě nebyl hodnocenSýry nastrouháme na hrubém struhadle.Přidáme všechny přisady a spojíme jogurtem, majonézou a smetanou.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 050 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,00 g |
– nasycené | 9,00 g |
– nenasycené | 5,65 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 0,65 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 6,50 g |
– cukry | 6,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Sýry nastrouháme na hrubém struhadle.Přidáme všechny přisady a spojíme jogurtem, majonézou a smetanou.
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Hostina na svatého Martina: Uvařte si husí polévku kaldoun podle Marie-Janků Sandtnerové!
Nechtěnými „hity“ jídelníčku během první světové války byly tuřín, krmná řepa a polévka z vrány, chleba byl na příděl
Jak válet těsto, aby se nelepilo? Osvědčené tipy a triky pro dokonalé pečení, díl II.