15 receptů na brokolicovou polévku: Na zjemnění je skvělá smetana, nechte se inspirovat
Brokolici řadíme mezi košťáloviny a její využití je podobné jako u květáku. Nápadná je výraznou barvou a ceněná pro obsah živin a vitamínů. Brokolici můžeme vařit, zapékat, přidávat do různých placiček a karbanátků. Zvlášť oblíbené jsou brokolicové polévky.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Brokolicová polévka
- Brokolicová polévka
- Brokolicová polévka s mrkví
- Brokolicová polévka s hráškem
- Brokolicová polévka s parmazánem
- Brokolicovo-ovesná polévka
- Brokolicová polévka s čedarem a kokosovým mlékem
- Rychlá brokolicová polévka
- Brokolicová polévka - barevná
- Brokolicová polévka s naklíčenými fazolkami mungo
- Brokolicovo-celerová polévka
- Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
- Brokolicová polévka s kokosovým mlékem a restovanými žampiony
- Brokolicovo - bramborová polévka
- Bramborovo-brokolicová polévka s houbami
1/15
1/15
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 9 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 10 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Přečtěte si Zobrazit více
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Komentáře