1 z 15
Bleskové řízky
Máte chuť na řízky a chcete vyzkoušet něco jiného než trojobal? Můžete pro změnu řízek potřít majonézou a poté obalit ve strouhance. Po usmažení vznikne na šťavnatém řízku křehký a křupavý obal. Chuť jistě příjemně překvapí.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Po příchodu z práce často řešíme, jak rychle nasytit sebe i zbytek rodiny. Potřebujeme mít na stole jídlo, které nebude náročné na čas ani suroviny, přitom nasytí rodinu zdravě a chutně. V sezoně náš problém často vyřeší zeleninové saláty nebo pomazánky. Horší to bývá v zimě, kdy potřebujeme podávat večeři pokud možno teplou, zahřívací.
Někdy stačí k pomazánce jen uvařit čaj, ale to neřeší potřebu každodenní pestré stravy. Využíváme různé polotovary jako tortillové placky, rozválené listové těsto, toustový chléb apod. Také instantní těstoviny nebo rychle uvařené luštěniny jako červená nebo černá čočka přijdou vhod.
1/15
1/15
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 30. 4. 2024 16:58
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Komentáře