7 jídel, která s libečkem chutnají úžasně: Zelené maggi se v naší kuchyni rozhodně uplatní
Nať libečku začíná růst brzy na jaře a než se nadějeme, vyrostou z malých rostlin vysoké keře. Libečku říkáme polévkové "maggi", stačí přidat několik lístků do jídla, a ty už se postarají o výrazné dochucení. Pokud nevíte, co s nadbytkem libečku, nechte se inspirovat recepty našich čtenářů.
Libeček by neměl chybět na žádné zahrádce. Jeho pěstování je snadné, navíc se jedná o trvalku, která na jednom místě může být řadu let. I rozmnožování je jednoduché, stačí odrýt kousek rostliny, nejlépe na jaře nebo na podzim. Nejchutnější jsou svěží jarní listy, proto libeček ukládáme na zimu (sušíme, mrazíme a vyrábíme z něho pesto) hned zjara. Sklízet čerstvé listy do jídla ale můžeme až do podzimu.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Také máte na zahradě ohromné rostliny libečku? Neváhejte jeho listy používat častěji. Kromě toho, že dají jídlům novou skvělou chuť, jedná se o přirozené bylinkové dochucování. Žádná chemie ani umělá aromata, nic takového, jen čistá síla přírody. Můžete nám napsat do komentářů pod článkem, do čeho rádi libeček přidáváte vy.
Další tipy a triky
Nejnovější recepty Více
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 1 hodinou
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 2 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 8 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Na co se používá libeček. Co jím můžeme ochutit a ke kterým jídlům se nejvíce hodí. Oblíbené recepty na využití libečku
Bramborovou kaši můžeme různými způsoby dochutit, aby byla ještě lepší. Vyzkoušejte různé varianty
Domácí přírodní maggi: Jak je vyrobit z libečku snadno a bez námahy? Zabere to pouhých 5 minut a výsledek je perfektní
Komentáře