uvařila 5. 12. 2018 08:04
před vložením do trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 12. 2018 08:04
před vložením do trouby
mouka celozrnná, mouka hladká pšeničná, tvaroh polotučný, ořechy lískové, ořechy vlašské, mandle, švestky sušené, meruňky sušené, brusinky sušené, rozinky, máslo, cukr třtinový, vejce, prášek do pečiva, soda jedlá, kůra pomerančová, kůra citronová, máslo
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Ladislav Špaček o správné etiketě, nejen u stolu: Nesrkáme, nemluvíme s plnými ústy a u stolu nikdy nepoužíváme párátko, říká
Beárnská omáčka dokonale dochutí steak i zeleninu. K tomu, aby byla krásně hladká, pomůže trik slavné kuchařky Julie Child
Jablečný závin z kynutého těsta bez kynutí: Je mnohem rychlejší, vláčnější a při pečení nepopraská