Perníčky janiko
Další z osvědčených receptů na chutné perníčky najdete v tomto postupu. V předvánočním čase si udělejte chvilku na přípravu těsta, péct a zdobit můžete klidně až za několik dní. S tím vám určitě pomohou malí dětští pomocníci
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
asi 120 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 23 042 kJ / 5 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,16 g |
Tuky | 54,74 g |
Vláknina | 30,90 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 7,04 g |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 1 081,01 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2010 01:07
5. 4. 2010 01:06
4. 4. 2010 21:18
4. 4. 2010 21:17
4. 4. 2010 20:43
4. 4. 2010 20:39
4. 4. 2010 20:38
4. 4. 2010 20:28
4. 4. 2010 20:25
4. 4. 2010 20:21
Jen bych měla jednu poznámku: bud dej recept do kategorie zdobení a nic už s ním nedělej, nebo ho tu rozepiš, na odkazy nejde kliknout, takže si myslím, že spoustu kuchařů tohle odradí, a to by byla velká škoda.
4. 4. 2010 20:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 14 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 19 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 20 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 22 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno 4. 6. 2024 08:33
Právě bylo uvařeno:
Pohankové bramboráky
Petra Dvor. uvařila před 25 minutami
Masové kuličky v rýži
Pochobradska uvařila před 1 hodinou
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 10 hodinami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 10 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 10 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 11 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 11 hodinami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 11 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 11 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Jak se pila káva za socialismu? Českého „turka“ z kávové směsi Standard za 8 Kčs měli rádi skoro všichni
Domácí perníkové koření provoní celou kuchyň. Základem při jeho výrobě je skořice. Co dalšího potřebujete?
Jak upéct perník na strouhání. Používá se k posypání, dochucování a zahušťování pokrmů
Další recepty
Tématické fráze: zdobení perníčků zdobení perníčků foto zdobeni pernicku video čím nazdobit perníčky perníčky perníčky zdobení perníčky video peceni a zdobeni pernicku jak nazdobit perníčky příprava perníčku zdobení vánočních perníčkú jak zdobit perníčky video janiko.cz video zdobeni perníčku zdobené perníčky vanocnipernicky pečení perníčků video zdobení velikonočních perníčků inspirace velikonoční perníčky inspirace velikonoční perníčky foto
Suroviny: mouka hladká, med, vejce, soda jedlá, koření do perníku,
Perníčky janiko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/16PZ
11 názorů