Kuře podle Požarského
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 362 kJ / 1 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,22 g |
Tuky | 47,82 g |
Vláknina | 35,36 g |
Cholesterol | 691 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,84 g |
Sacharidy | 226,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jedná se o oblíbený pokrm ruské carské rodiny.
Zdroj: Klasické kuře, drobně upraveno podle zkušenosti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 10. 2019 23:16
může to být možná dobré, ale je to zcela zcela jiný recept - určitě ne pro carskou rodinu - paní Meszarosovabolya měla zčásti pravdu - plněná prsa, ale v originále pro většinu z nás nedostupná vzhledem k surovinám - husí játra, telecí maso, lanýže - žádná houska, rajčata, protlak ...
29. 12. 2010 12:21
Teda Eliza,to je fakt pastva pre očia určite to aj tak chutíTo si zaslúži bod aj bez vyskúšania,ale ukladám si
29. 12. 2010 12:14
super
29. 12. 2010 10:16
Krásné
29. 12. 2010 09:53
+11
28. 12. 2010 22:16
neco mi ten receptik pripomina z mladi, ale nespomenu si na nej presne, Pripomina mi babicku Bodika si rozhodne zaslouzi
28. 12. 2010 22:07
obrázek k nakousnutí.
28. 12. 2010 20:32
Cat, to môže byť nejaký "vtipálek"...
28. 12. 2010 20:28
Elizo, moc hezký recept!
A pokud vím, paní Mesza.... sem má zakázaný přístup (mezi námi - já bych se, na jejím místě, někam "zahrabala", ale ona má asi pocit, že má stále co říct...)
A pokud vím, paní Mesza.... sem má zakázaný přístup (mezi námi - já bych se, na jejím místě, někam "zahrabala", ale ona má asi pocit, že má stále co říct...)
28. 12. 2010 20:27
Eliza, mne sa Tvoja verzia páči, určite vyskúšam, škoda, že Ti nemôžem prideliť aj bod. Len som uviedla dalšiu možnosť z Medzinárodnej kuchárky, ako sa tieto prsíčka pripravovali na Brusel Expo 58.
28. 12. 2010 20:25
Receptík je veľmi pekný, trochu prácny, ale určite stojí za to! Vždy obdivujem tvoje fotky, ako to naaranžuješ, sú nádherné! Takže
(ten nick stačí prekopírovať, nemusíš opisovať)
(ten nick stačí prekopírovať, nemusíš opisovať)
28. 12. 2010 20:21
Eliz, recept je bombice, mám doma krůtí prsa, čerstvě mletá (mnou), takže se zítra chystám vytřít rodince zrak tímto receptem.
28. 12. 2010 20:17
Moc Vám děkuji za body a pochvaly.
Mezsa...atd. promiň, nechce se mi ten nick celý opisovat - takový recept jsem také našla na Labužníku, ale raději jsem vycházela z reprintu anglické knihy, než z internetu. Co je tištěno, to je dáno. Navíc játra, jako ani jiné vnitřnosti, nejím...takže bych to stejně nevařila.
Mezsa...atd. promiň, nechce se mi ten nick celý opisovat - takový recept jsem také našla na Labužníku, ale raději jsem vycházela z reprintu anglické knihy, než z internetu. Co je tištěno, to je dáno. Navíc játra, jako ani jiné vnitřnosti, nejím...takže bych to stejně nevařila.
28. 12. 2010 19:56
iste je to dobré, ale kuracie prsia sa v Pojarského prsíčkach plnia mletým teľacím mäsom a mletou kuracou pečienkou - játry bez obaľovania.
28. 12. 2010 19:20
Božské obrázky...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 21 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 7 minutami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 16 minutami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 53 minutami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 58 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 2 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 12 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 13 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 14 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 15 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kuře recepty kotlet požárského kuře podle požarski kotlet nej recepty na kuře kuřecí řízek požarského brusel dort recept kotlety požarskie recepty požarskeho kotlet kotlet požarského z mletého masa kuřecí plátky pojarski kotlet pozarskeho recept požárské karbanátky požarského řízek recept carske karbanatky carske karbanatky nej recepty kuře pečeně carské kuře pečené kuře na tymiánu kuchařka jiřiny bohdalové kotlety brusel
Suroviny: prsa kuřecí, rohlík, mléko, smetana ke šlehání, mouka hladká, vejce, ořech muškátový, omáčka worcesterová, pepř, sůl, olej, rajče, žampióny, cibule, česnek, protlak rajčatový, bobkový list, tymián, nať petrželová, máslo, cukr, sůl
Kuře podle Požarského
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EPQW
22 názorů