Cizrna z jihu Čech (příloha)
Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 601 kJ / 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,64 g |
Tuky | 15,32 g |
Vláknina | 88,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 85,06 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 4. 2014 00:02
Ted to delam v New Orleans a vypada to slibne-uz se tesime na veceri....
Jim a Ali
Jim a Ali
10. 12. 2013 18:53
Konečně jsem našel ten správný "budechutnat" recept na cizrnu.
Ještě jsem ji nejedl a nedávno jsem ji ze zvědavosti koupil. Takže s uzeným to beru šéfe a vyzkouším
Ještě jsem ji nejedl a nedávno jsem ji ze zvědavosti koupil. Takže s uzeným to beru šéfe a vyzkouším
27. 12. 2012 23:31
Super,díky za tip na víkendový oběd
15. 12. 2012 16:03
Vaclav Fronek: Moc děkuji, i já jsem dělala poprvé - stejně jako ty - pod heslem: člověk má ochutnat všechno Upravila jsem tak nějak podle sebe a bylo to dobré, určitě jeětě zopakuji
15. 12. 2012 15:56
Ostudně musím přiznat, že jsem cizrnu ještě neochutnal. Ale láká mne to a jistě to jako jihočecha okusím. Člověk má ochutnat všechno. Mám rád hrášek, kukuřici, kus kus, čočku, tak proč ne cizrnu. ZKUSÍM. +BODÍK 7
15. 12. 2012 14:08
1974andrea: Děkuji moc, uzené bylo z malého venkovského řeznictví Lahoda Jen okurky nemám domácí, ty ještě neumím
15. 12. 2012 11:57
Mně by to chutnalo, hlavně s tím uzeným
14. 12. 2012 21:31
Bibinka: Byl to můj první pokus o cizrnu - opravdu jsem ji měla namočenou přes noc a podle receptů z internetu jsem ji vařila hodinu - a po ochutnání byla stále tvrdá. Tak jsem přidala půl hodinky a bylo to akorát.
14. 12. 2012 21:11
Anna Kocikova:já cizrnu v plechovce používám a její příprava je velmi rychlá
14. 12. 2012 20:57
Hezky připravená dobrůtka+Jen já ,když vidím,že se má něco vařit delší dobu(cizrna,hrách,fazole)tak mi vždycky naskáčou pupínkyAle viděla jsem cizrnu v plechovce,tak vyzkouším
14. 12. 2012 20:01
Sunny, jsem čistokrevná jihočeška, ale takto upravený recept neznám a co mě zaráží je, že cizrnu vaříš 1 a půl hodiny, už jsem jí párkrát dělala, ale takhle dlouho nikoliv-zvlášť, když byla namočená
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 23 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 19 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 10 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 12 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 12 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 13 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 15 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Desatero nejčastějších otázek a odpovědí na téma grilování. Jak a na čem grilovat, různé způsoby grilování
Další recepty
Tématické fráze: cizrna jako přiloha jak upravit cizrnu cizrna recepty cizrna jako příloha k masu cizrna jako příloha recept ůprava cizrny jak správně vařit cizrnu cizrna recepty jako přílaha cizrna jako příloha recepty obed z cizrny ciyrna cizrna recepty jako příloha cizrna příloha k masu cizrna jako prilohaa recepty z cizrny recepty cizrna jako příloha cizrna úprava cizna jako příloha recept cizrna jako priloha recepty z cizrny jako příloha
Suroviny: cizrna, bujón zeleninový, bobkový list, špek, cibule, mouka hladká, sůl, pepř, majoránka, česnek
Cizrna z jihu Čech (příloha)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y2L7
11 názorů