Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou
Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 292 kJ / 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,22 g |
Tuky | 25,61 g |
Vláknina | 4,73 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 17,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Crostini s kuřecími játry, jsou klasickým předkrmem v toskánské kuchyni. Crostini di fegato se připravuje téměř v každé rodině na miliony způsobů a každá rodina je přesvědčená, že právě její recept je ten jediný správný. Vždyť i veronské rody Monteků a Capuletů byly původem z Toskánska. A jejich odvěká zášť se týkala právě receptů na Crostini di fegato. Montekové nikdy neodpustili Capuletům šalvěj, kterou tito do Crostini di fegato přidávali. Romeo si nemohl vzít Julii jen proto, že žádný Montek by při svatební hostině šalvěj v Crostini di fegato nepozřel.
V každém případě, hlavní složkou jsou kuřecí játra. Dále můžete přidat cibuli, řapíkatý celer, mrkev a petržel. Buon appetito!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 21 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 24 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Cuketa pečená v troubě je rychlé letní jídlo, které se dá různě obměňovat a chutná moc dobře. Vyzkoušejme ty nejlepší recepty
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Tématické fráze: veronské špagety veronské špagety recept recept veronské špagety recept na veronské špagety recept s jatrama toskánské crostini crostini s kuřecími játry veronské špagety recepty crostinni toskánská játrová pomazánka játra jako tousty játrová pomazánka zapecene tousty s jatrou crosiny špagety fruti di mare s italem kuřecí na toskánský způsob s italem v kuchyni játrová pomazánka celer s jatrama bageta s játrovou recepty na toskánský způsob
Suroviny: játra kuřecí, cibule, ančovičky v oleji, víno bílé, vývar, kapary, olej, bageta, česnek
Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6GM
0 názorů