Pařížské velké rohlíky s krémem
Typické vánoční pečivo, které se těší velké oblibě a ve větších tvarech se dá péci celoročně. Ořechové těsto kořeněné skořicí je ozdobou u svátečního stolu a v kombinaci s máslovým krémem vám jistě zachutná.
Suroviny pro 20 kusů
20 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 14 841 kJ / 3 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,63 g |
Tuky | 212,50 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 349 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 329,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Různí se názory na to, zda formičky vymazávat, nebo ne. Silikonové ne a u kovových se to liší podle použitého materiálu. Je to nutné vyzkoušet.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 9. 2017 11:06
No, cenu bych neřešil...
Je každého věcí, zda se jednou za čas rozšoupne a pak se do výplaty cpe obloženými chleby (suchý chleba obložený z každé strany krajícem chleba)
Spíše by mě zajímalo, co je na tomto cukroví PAŘÍŽSKÉHO, he
6. 12. 2015 12:23
23. 11. 2015 05:48
22. 11. 2015 17:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 7 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 27 minutami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 4 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Anetka.a uvařil před 5 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
eliskac uvařila před 5 hodinami
Krevety s brokolicí a špagetami
mibrix uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Jak na krásně lesklou, chutnou a hladkou polevu? Stačí málo a může být jako od profesionálního cukráře
Další recepty
Tématické fráze: pařížské rohlíčky rohlicky s kremem pařížské rohlíčky s krémem pařížské rohlíčky do formiček pařížské rohlíčky recept rohlicky pařížské rohlíčky plněné krémem recept na parizske rohlicky parisske rohlíky pařížský rohlík pudinkový krém do pařížských rohlíčků rohlíčky pařížské plněné krémem klasické pařížské rohlíčky pařížsk= rohlíčky s pudinkem parizske rohlicky s čokoládovým kremem formičky na pařížské rohlíčky rohliky s pudinkovým krémem parizske rohlík pařižske rohličky z formiček beylies ládi hrušky
Suroviny: cukr, mouka hladká, ořechy, skořice, kůra citronová, mléko, pudink, máslo, cukr, rum, poleva čokoládová
Pařížské velké rohlíky s krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nogY
4 názory