Jihočeská povidla
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 48 594 kJ / 11 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,73 g |
Tuky | 15,93 g |
Vláknina | 162,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2 695,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj http://recepty.vareni.cz/jihoceska-povidla/
Paní Renátě Hřebíčkové moc děkuji za inspiraci a super recepty.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2010 12:54
Červená barva je ze švestek
5. 8. 2009 17:16
No je to fotka bezprostředně po uvaření, měla jsem je takové červené
5. 8. 2009 12:59
Můžu se zeptat, to má fakt takovou červenou barvu po uvaření?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 14 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 19 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 20 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 22 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pohankové bramboráky
Petra Dvor. uvařila před 17 minutami
Masové kuličky v rýži
Pochobradska uvařila před 1 hodinou
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 10 hodinami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 10 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 10 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 11 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 11 hodinami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 11 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 11 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Kulajda podle babičky Pepy Nemravy: Voní houbami a máslem a díky vývaru má fantastickou chuť
Farmářská krkovička v cibuli a pivu: Masíčko je šťavnaté a úplně se rozpadá díky marinování, chuť dodá směs koření
Další recepty
Tématické fráze: povidla z pekárny jablečná povidla domácí povidla z jablek vaření povidel jablečná povidla z domácí pekárny jablečná povidla v domácí pekárně povidla v domácí pekárně povidla recept jablečná povidla z pekárny jablečná povidla v pomalém hrnci domácí povidla povidla povidla z jablek povidla v pekárně jak se vaří povidla povidla z domácí pekárny jablečná povidla recept povidla v pomalém hrnci příprava povidel jablečná povidla v pekárně
Suroviny: jablko, ocet vinný, švestky, hruška, cukr krupice, rum
Jihočeská povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rwo
3 názory