Křehké povidláčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 842 kJ / 2 591 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,56 g |
Tuky | 140,06 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 501 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 288,56 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Recepty ze Šumavské vesnice
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 9. 2021 11:52
kimlo: Děkuji moc..
8. 9. 2021 08:45
Výborné sú, vďaka za recept! Pridal som do cesta trocha perníkového korenia.
6. 9. 2021 10:12
Výborné sú, vďaka za recept! Pridal som do cesta trocha perníkového korenia.
7. 10. 2020 11:43
Hned bych si dala, ale musím stále jen vyrábět makové, rodina povidla nejí.
6. 10. 2020 13:11
Pekla jsem bezlepkově z rýžové mouky, místo másla Heru, nahoru sekané mandle. Dopadlo to dobře Děkuji za recept
Přidávám fotky
Přidávám fotky
2. 10. 2020 16:16
Frantiska: To mně těší a děkuji za pěknou fotku...
2. 10. 2020 16:02
upečeno a snězeno :) přikládám foto. Jen povidla jsem neochucovala a ani nezahustovala, mam je huste samy o sobe.
2. 10. 2020 12:45
mika59: ano to je varianta pro vetsinu lidi :) ale u nas to znam moc dobre :)))
2. 10. 2020 12:32
Frantiska: Ale zase vydrží, mám je v doze ..
2. 10. 2020 12:30
diky za informaci, chci udelat na svacinu. Myslim, ze polovicní davka bude stacit :) jen tak na chut
2. 10. 2020 12:26
Frantiska: Já jsem dělala poměrně malé a bylo jich 33 ks
2. 10. 2020 12:25
Nadja: Je to hodně podobné..a děkuji.
2. 10. 2020 11:51
muzu se zeptat kolik jich tak bylo z jedne dávky?
1. 10. 2020 22:58
Krásné koláčky - je to téměř linecké těsto?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 6 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 10 minutami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 27 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 2 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Anetka.a uvařil před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
eliskac uvařila před 3 hodinami
Krevety s brokolicí a špagetami
mibrix uvařil před 3 hodinami
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Využití křenu v kuchyni: Český ženšen má všestranné použití. K čemu všemu se hodí?
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, vejce, sádlo, máslo, skořice, cukr, povidla švestková, piškoty, skořice, rum
Křehké povidláčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kqzY
14 názorů