Černá buchta bez vajec s ananasem a višněmi
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Hrnek = 250 ml. Množství na hluboký plech 32x23 cm.
Nutriční hodnoty
Energie | 15 624 kJ / 3 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,20 g |
Tuky | 107,93 g |
Vláknina | 29,19 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 618,95 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 4. 2023 22:34
Nadja: děkuji, je to zajímavé
17. 4. 2023 22:22
Marie Svarcova: Když máš vyzkoušeno, tak určitě neměň. Mne to jen zarazilo, protože jsem to nikdy neslyšela. Máš-li chuť, podívej se tady: cs.wikipedia.org/wiki/Kyp%C5%99ic%C3%AD_pr%C3%A1%C5%A1ek
17. 4. 2023 21:09
Nadja: děkuji za informaci, já jsem ten recept dostala asi před 15 -20 lety a už podle něj peču celou dobu a nikdy nebyl problém - vždy je upečený korpus velmi dobrý tak na tom nic měnit nebudu. Možná to má ještě jiný důvod ale netuším jaký a zeptat už se nemohu - je mi líto. Hezký zbytek večera,
17. 4. 2023 20:37
Marie Svarcova: Maruško, děkuji za odpověď, ale prášek do pečiva již kyselou složku nebo složky obsahuje, takže není nutné přidávat ocet, spíše naopak. Tím se jen urychlí reakce a prášek nebude správně působit v troubě.
17. 4. 2023 17:29
Nadja: děkuji za komentář a přesně tak funguje i prášek do pečiva také pění když se přidá ocet - zkusila jsem to . Přeji krásný den
17. 4. 2023 17:03
Jaký účel plní ocet v těstě? Vím, že je nutný v případě použití sody, aby se uvolnil oxid uhličitý pro nakypření těsta. Ale při použití prášku do pečiva?
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 20 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 36 minutami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 42 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 2 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 11 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 12 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 14 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 14 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 15 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 15 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 hrníčkových moučníků s ovocem. Jsou rychlé a snadné na přípravu, navíc plné krásně zralého ovoce
Jak používat černuchu? Semena jsou vhodná do těst, na zdobení pečiva i k dochucování jídel indické kuchyně
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, prášek do pečiva, cukr krupice, kakao, sůl, ananas, olej slunečnicový, esence vanilková, ocet, ananas, kompot, šťáva višňová, voda, sirup višňový, pudink, šlehačka, ovoce
Černá buchta bez vajec s ananasem a višněmi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYxN7
6 názorů