Karamel je laskomina, která chutná i samotná a těžko se jí odolává
Karamel je, ačkoli to možná netušíte, potravinářské barvivo, které najdeme v pečivu nebo v omáčkách. Co asi tušíte spíš, je, že je karamel součástí cukrovinek, především cucavých bonbónů. Jeho použití je však mnohem širší.
Slaný karamel
Slaný karamel je hitem několika posledních let a jeho milovníci ho jsou schopní použít naprosto do všeho. Hodí se do krémů, jako poleva na dort nebo zmrzlinu, ale skvělý je i samotný. Jeho výroba chce trpělivost, ale stojí za to.
Den karamelové čokolády
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 51 minutami
Kurkumačka s kroupama
Přidáno před 6 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 6 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 8 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Přidáno před 11 hodinami