Nejoblíbenější podzimní recepty - od dýně až po zvěřinu
Když se na podzim venku rozhlédnete kolem sebe, může vás nadchnout pestrá paleta barev, kterou nabízí příroda. Podobné je to v kuchyni. Podzim totiž vůbec nemusí a vlastně ani nesmí být kulinární nuda! Jablka, hrušky, baculaté dýně, kořenová zelenina, kaštany, víno, husa, ryby a mnohé další suroviny se dají využít doslova na stovky způsobů. Skvělou pohodu umí navodit jak hřejivé nápoje, tak i vydatné polévky či šťavnaté masové pečeně. A je čas i na to osladit si trochu život. Hoďte droždí do mísy a nechte vzejít kvásek, buchty "Honzovky" ocení každá návštěva. Kdo chce jít s dobou, může si upéct dýňové muffiny nebo brownies s řepou. Podzim je i období, kdy daleko více než kdy jindy používáme koření. I taková zdánlivě obyčejná skořice umí pěkně překvapit. Už jste ji vyzkoušeli třeba v pokrmech naslano? Ani se zavařováním ještě není konec. Dýni zpracujte do kompotů a cibuli třeba na netradiční džem. Zkrátka, inspiraci vám nabídneme každý den! A to jak v podobě receptů, tak zajímavých článků nebo různých tipů a triků do kuchyně. Zůstaňte s námi a slibujeme, že si podzim zamilujete!
Předchozí 1 2 3 4 5 … 13 Další
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 15 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 20 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kouzlo starých časů: Upečte si fantastické povidlové šátečky bez kynutí! Hotové jsou do hodinky!
Opulentní hostiny starověkého Říma: Dušený papouščí jazyk nebo nadívaný plch se konzumovali vleže
Rychlá večeře pro děti: Do 10 minut zvládnete pizza tousty, sýrovou omeletu, mexickou quesadillu a tahle další jídla