Hovězí líčka dušená ve vlastní šťávě
Líčka jsou čím dál oblíbenější maso. Hodí se zejména na dušení. Pomalé dušení na mírnou teplotu jim neuvěřitelně prospívá - maso je šťavnaté a jen se rozsýpá v ústech. Dušená líčka se zeleninou a kořením vás nadchnou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 292 kJ / 70 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,98 g |
Tuky | 0,37 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 12,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jistě netradiční jídlo z netradičního masa. Vynikající masíčko - hodně podobné kližce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2014 19:55
7. 8. 2014 14:51
7. 8. 2014 14:48
18. 6. 2014 19:28
5. 3. 2014 08:16
12. 11. 2013 21:19
Toto je recept na Hovězí líčka ve vlastní šťávě
http://www.labuznik.cz/recept/pecene-licko-take5/
12. 11. 2013 17:36
15. 10. 2013 19:24
12. 4. 2013 14:03
8. 12. 2012 12:53
13. 8. 2012 18:34
1. 4. 2012 07:28
17. 3. 2012 20:22
17. 3. 2012 19:58
28. 7. 2011 10:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 17 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 21 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 20 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 8 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 8 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 10 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 11 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 11 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 13 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chcete sedět na sluníčku? Připlaťte si! Některé restaurace dostaly povolení účtovat zvláštní příplatek. A je toho víc
Při nákupu masa se řídíme raději kvalitou než cenou. Jak ale poznat kvalitní maso?
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Další recepty
Tématické fráze: hovězí líčka podle pohlreicha recepty z masa hovězí lička hovězí líčka kluci v akci hovězí líčka hovězí líčka pohlreich recept hovezi licka recept kluci v akci hovězí líčka recept na hovězí líčka líčka líčka recept hovězí líčka cena vepřová líčka podle pohlreicha vepřová líčka podle polreicha líčka podle polreicha hovězí líčka recepty recept hovězí líčka hovězí líčka podle polreicha recepty hovezi maso licka hovězí líčka na červeném víně kluci v akci zdeněk pohlreich hovězí líčka
Suroviny: líčka hovězí, rychlosůl, cibule, mrkev, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, olej, voda, sůl, paprika čerstvá bílá, nať petrželová, okurky sterilované, cibulka jarní, jíška světlá
Hovězí líčka dušená ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQmo
26 názorů