Jahodová mlska
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 347 kJ / 2 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,50 g |
Tuky | 43,32 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 572 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 434,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 4. 2011 21:58
Opravenodíky
9. 4. 2011 21:57
Tam v tom receptu, je mysleno v te jedne vete, ze 100 gramu ??? asi tam ma byt jahod?? Ale je to naaaaaaaaaaaaaaaaaaaadhera
9. 4. 2011 21:57
Rebí já to taky dělala s celýma jahodama,ale chtěla jsem do té šlehačky tu jahodovou chuť
9. 4. 2011 21:50
Lenočko,dávám ti hezky kulatý 10.bodík za tuhle parádičku
dělám podobně,a ty víš,že jsem mlasná jak koza akorát jsem dávala na krém celé jahody a nikdy mě nenapadlo udělat to taktotakže až bude jahodová sezona(už brzy),tak to zkusím podle tvého
dělám podobně,a ty víš,že jsem mlasná jak koza akorát jsem dávala na krém celé jahody a nikdy mě nenapadlo udělat to taktotakže až bude jahodová sezona(už brzy),tak to zkusím podle tvého
9. 4. 2011 21:38
Krásný moučník+9
9. 4. 2011 21:35
Leni
9. 4. 2011 21:31
Bomba - hned bych si dal ke kafíčku
9. 4. 2011 21:29
Jani jo moje zákuskyještě kdybych tady měla ty krky co by baštilyale tohle jsem nabalila kamarádce domů moc jí chutnalo tak mám už jen jeden kousek
Dančo jeden kousek si dám i já a to vždydieta nedieta
Děkuji za milé komentáře
Dančo jeden kousek si dám i já a to vždydieta nedieta
Děkuji za milé komentáře
9. 4. 2011 21:28
9. 4. 2011 21:20
Danuš
Lemartinko tolik hodin a ty tady rubneš takovou nádherně vypadající dobrotu+Já se asi fakt na to sladké dám
Lemartinko tolik hodin a ty tady rubneš takovou nádherně vypadající dobrotu+Já se asi fakt na to sladké dám
9. 4. 2011 21:20
Lemi, to je krása podle pravítka a jistě i moc dobréjá sladké nemám ráda, ale co je s jahodami a šlehačkou, tak to můžu a dokonce miluju a tak čekám, až vyrostou a udělám podle tebe Dávám ti 5.bod
9. 4. 2011 21:11
Jéžiš Leni,já od března nejím sladké,abych se po vánocích zase vešla do kalhot!Ale tohle je zrada!Já snad budu muset buchty a moučníky přeskakovat nebo mne to zničí!!!+1
9. 4. 2011 21:01
Leni, ty a tvé zákusky..to je taková nádhera..
9. 4. 2011 21:01
Jůůů, jahody - už aby byly čerstvééé a provokuješ
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 18 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 20 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 6 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 6 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 6 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 6 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 6 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 6 hodinami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 9 hodinami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 9 hodinami
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Jak připravit nejlepší jahodové knedlíky. Oblíbené recepty z kynutého, tvarohového a odpalovaného těsta
Další recepty
Tématické fráze: jahodová želatina jahodové pyré jahodové pyré recept jahodová šlehačka recepty na zákusky z jahodového pyré jahodove pire buchta s jahodovým pyré mlsky buchta s mixovanými jahodami jahodová želatina recept jahodová šlehačka recept želatina netuhne jahodovotvarohovy moučnik jahodová kuchařka jahodová jakou zelatinu pouzit do rozmixovaneho ovoce želatina jahodová recept na jahodové pyré šlehačka netuhne jahodovotvarohový zákusek
Suroviny: vejce, voda, mouka hladká, cukr krupice, prášek do pečiva, šlehačka, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, jahody čerstvé, želatina
Jahodová mlska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OEnL
44 názorů